Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Jubileumsbuss från Indcar

Den senaste versionen av Indcar Mobi är en sju meter lång stadsbuss. Foto: Indcar.

Mini- och midibusstillverkaren Indcar har nu från sin fabrik i Rumänien levererat det 1000:e exemplaret av bussar i sin modellserie Mobi. Modellserien lanserades 2013 och försäljningen har enligt företaget ökat år från år. 65 procent av de bussar som Indcar sålde i fjol var olika versioner av Mobi.

Den senaste versionen av Mobi är Mobi City L7, en sju meter lång och därmed den kortaste versionen av Mobi City.

Samtliga modeller byggs av Indcar på Iveco Daily 70c18-chassi med 180 jästkrafters motor. Totalt finns fyra olika modeller och mer än tretton versioner av Mobi. Jubileumsbussen är en Mobi City L8 med åtta meters längd till ett trafikföretag i Rom.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)