Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ännu en bussmässa uppskjuten

Nu skjuts också den internationella bussmässan i Madrid fram till nästa år. Foto: FIAA.

Det är nu klart att den sista av det här årets planerade buss- och kollektivtrafikmässor också skjuts på framtiden som en konsekvens av covid-19-pandemin. Det är den spanska bussmässan FIAA, som skulle ägt rum i Madrid 6 – 9 oktober som nu av arrangörerna har flyttats fram till mars nästa år.

FIAA räknar med att affärsmiljön för bussbranschen kommer att förbättras under det fjärde kvartalet så att mässan kommer att kunna fungera som en viktig mötesplats för bussnäringen med utställare och besökare från mer än 40 länder.

Mässan hänvisar till prognoser att bussresandet under det fjärde kvartalet kommer att till 70 procent ha återhämtat sig och att det i början av nästa år åter kommer att nå upp till tidigare nivåer. FIAA räknar också med en återhämtning för turistnäringen, ekonomin och det internationella resandet.

Bland andra branschmässor som antingen har flyttats eller ställts in finns:

Persontrafik, Göteborg, flyttad till 19 – 21 januari 2021
IAA, Hannover, inställd
Innotrans, Berlin,flyttad till 27 – 30 april 2021
IT-Trans, Karlsruhe, flyttad till 1 – 3 december
EuMoExpo, Paris, flyttad till 15 – 17 december
Bus2Bus, Berlin, flyttad till 14 – 15 april 2021

 

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)