Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: På väg med turnébuss

Norska bandet Hellbillies turnébuss, en Mercedes-Benz Sprinter Travel 75.

Nu ger sig våra alltid entusiastiska testförare, Magne Håheim och Tom Terjesen från vår norska mediekollega bussmagasinet.no ut på vägarna igen. Den här gången svänger det lite extra om bussen de provkör – en Mercedes-Benz Sprinter Travel 75. Bussen är nämligen en turnébuss för det norska bandet Hellbillies.

Hellbillies är en norsk countryrockgrupp från Ål i Buskerud. Gruppen startade 1990 och har gett ut 15 album samt är mäkta populärt i hemlandet. Covid-19-pandemin har stoppat bandets turnéplaner tills vidare, men Magne och Tom har gett sig ut på vägarna istället. Färden går från Arendal till Stavanger.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)