Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussförarens dag

En blomma till alla bussförare. Foto: Ulo Maasing.

Idag, den 18 mars, är det bussförarens dag. Vi på bussmagasinet.se vill gärna lämna över en ros till alla bussförare som utför ett viktigt arbete, vare sig ni arbetar i kollektivtrafiken eller turist- och beställningstrafiken. Utan er skulle samhället inte fungera. Människor skulle inte kunna ta sig till arbete eller utbildning, till vård eller shopping, till idrott eller fritidsnöjen… Gator och vägar skulle korkas igen, miljön skadas allvarligt och livet för många människor skulle bli mycket svårare. Ni är värda all uppskattning, i synnerhet i den annorlunda tid vi idag lever i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)