Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fortsatta tågbussar till Borås

MTRX fortsätter med buss till Borås. Foto: MTRX.

Tågföretaget MTRX fortsätter att koppla Borås till sin trafik genom att köra tågbussar mellan Borås och Alingsås. Bussanslutningen har varit igång sedan i april och nu har MTRX beslutat att fortsätta med bussanslutningen i samband med Öckeröbussarna.

– När vi såg möjligheten att förbättra resandet för våra kunder genom en bussförbindelse till och från Borås gjorde vi slag i saken och började att erbjuda destinationen, något som visade sig vara väldigt positivt för våra resenärer, säger Joakim Sundh, VD på MTRX.

Bussanslutningen erbjuds på fredagar och söndagar med upp till 20 avgångar i veckan. Anslutningen är utan stopp och går direkt mellan Alingsås och Borås resecentrum där bussarna är anpassade till tågens ankomster och avgångar.

– Vi är mycket glada över det fortsatta samarbetet med MTRX i höst. Linjen har varit uppskattad för såväl boråsare som andra besökare, säger Per Stoltz, vd för Öckeröbussarna.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)