Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Holländsk elbusstillverkare siktar på Norden

Holländska elbusstillverkaren Ebusco har utsett Jonas Helsner till försäljningschef för Norden. Foto: Ebusco.

Den holländska elbusstillverkaren Ebusco siktar nu på den nordiska marknaden som en del i företagets internationella tillväxtstrategi. Som försäljningschef för Norden har Ebusco engagerat Jonas Helsner som tidigare bland annat har arbetat med försäljning av Solaris och MAN bussar på den svenska marknaden.

I  Norden ska Ebusco marknadsföra sina båda elbussmodeller 2.2 och 3.0.

– Vi ser fram mot att tillsammans investera i den nordiska marknaden, säger Peter Bijvelds, vd för Ebusco.

– Under de senaste åren har Ebusco utvecklats från ett start-upföretag i branschen till ett företag som har visat att deras innovationer både bidrar till en bättre miljö och bättre totalekonomi för operatörerna. Förutom sina bussar levererar Ebusco även andra lösningar för att påskynda övergången till elektrifierade transporter, exempelvis underhåll, laddsystem och även system för energilagring, säger Jonas Helsner.

Categorised in: Internationellt, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)