Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus: Ökad efterfrågan på resor

FlixBus rapporterar om ökad efterfrågan. Bild: FlixBus.

De senaste veckorna har efterfrågan på resor ökat och påsken ser ut att bli en intensiv reshelg. Det uppger expressbussföretaget FlixBus i Sverige som nu ökar antalet avgångar med såväl buss som med tåg, dvs FlixTrain.

Enligt FlixBus har biljettförsäljningen ökat markant inför årets påsklov. Främst är det de gränsöverskridande linjerna som är populära. Men även landets mellanstora städer får en tillströmning av resenärer under påskhelgen.

– Påskhelgen är en av våra mest intensiva reshelger och det är därför naturligt att vi ökar antalet avgångar. Just nu kan vi konstatera att våra gränsöverskridande linjer går riktigt bra. Ett tydligt tecken på att vi börjat resa alltmer, säger Kajsa Ekelund kommunikationschef på FlixBus och FlixTrain.

– Om ökningen beror på att vi reser mer eller om det är bränslepriserna som påverkar är svårt att veta.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)