Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Örebroföretag startar ny flygbusslinje

Let´s Go By Bus öppnar en ny flygbusslinje till Örebro flygplats.

Bussföretaget Let´s Go By Bus, baserat i Örebro, startar på måndagen en ny flygbusslinje som ska trafikera sträckan mellan Örebro Resecentrum och Örebro flygplats. I ett första steg skall flygbussen passa ankomst- och avgångstiderna för Ryanairs Londonflyg, tur och retur, varje måndag och fredag.

– Det är viktigt att våra resenärer kan resa till och från flygplatsen på fler sätt  än med bil. Vi har en stor efterfrågan på  flygbuss i samband med Ryanairs trafikstart av London. Lets go by bus kan tillsammans med Flixbus biljettsystem ge möjlighet till smidig bokning av sträckan var du än befinner dig i Europa. Vår förhoppning är att flygbussen skall kunna utökas och  även anpassas till charteravgångarna. Men först ut blir London, säger Mikael Smedberg, vd för Örebro Flygplats.

– När  Örebro Airport tog kontakt för några veckor sedan och beskrev situationen kände vi direkt att vi ville vara med och bidra med bra förbindelser och  ökad tillgänglighet. Vår lokala förankring gör också att vi med korta varsel kan anpassa trafiken utifrån efterfrågan och därmed bidra till ett hållbart resande, säger Daniel Sjöman, vd för Let´s Go By Bus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)