Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus och FlixTrain i priskampanj

FlixBus och FlixTrain lockar med priskampanj. Foto: Ulo Maasing.

Genom att sänka biljettpriserna vill expressbussjätten FlixBus och systerverksamheten FlixTrain locka fler att ta bussen eller tåget när de reser. Under en kampanjperiod fram till torsdag den här veckan erbjuder företaget inrikesresor senare i höst för ner till 49 kronor och utrikesresor för 99 kronor.

– Prissänkningen inkluderar några av våra mest populära destinationer. Är man snabb och bokar kan man få en riktigt billig höstlovsresa, exempelvis Stockholm – Göteborg för 49 kronor, säger Kajsa Ekelund, kommunikationschef på FlixBus och FlixTrain.

– Med tanke på höstens omställning, där det mesta har blivit dyrare, känns det fantastiskt att under en period kunna erbjuda våra resenärer extra prisvärda buss och tågresor. Med ett biljettpris från 49 kr blir det svårt att motivera att ta bilen.

Kampanjen gäller på FlixTrain och FlixBus när bokning sker via appen. Inrikes kan man resa för så lite som 49 kr enkel väg och utrikes för 99 kr. Erbjudandet gäller från och med i dag fram till torsdag den 6 oktober och avser resor under perioden 17 oktober – 11 december.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)