Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussföretag satsar på skyltar och dekor

Bussföretaget Tuna Trafik breddar sin verksamhet genom att köpa Skylt & Bildekorspecialisten som nu byter namn till Strajpa. Foto: Tuna Trafik.

Bussföretaget Tuna Trafik i Eskilstuna breddar sin verksamhet. Tuna Trafik har förvärvat Skylt & Bildekorspecialisten som nu byter namn till Strajpa. Företaget har i drygt 25 år arbetat med design, tillverkning och montering av dekor av bilar och tyngre fordon, skyltar och storformat.

Företaget startades 1991 under namnet Bee Gee Racing motorsport & Trading av Bo-Göran Boje Lundin som fortfarande är kvar i verksamheten. 1998 bildades Skylt & Bildekorspecialisten som en bifirma och man började inrikta sig på bildekor och skyltar. 2005 utvecklades verksamheten och erbjudandet ytterligare när företagets första storformatskrivare införskaffades. Förra året förvärvades företaget av det Eskilstunabaserade bussbolaget Tuna Trafik, som också var en återkommande kund. Tuna Trafik har sedan början på 80-talet varit verksamt inom beställningstrafik och skolskjutsar, och har dessutom en egen verkstad med tillhörande tjänster.

– Strajpa har utvecklats och bytt skepnad under årens gång, men något som inte förändrats är vår strävan efter att skapa och behålla en god relation till våra kunder. Detta genom att lyssna till deras behov och leverera produkter av hög kvalitet, säger Boje Lundin.

– Namnbytet markerar ett avstamp för vår satsning för att utveckla Strajpa som leverantör och partner. Tillsammans med Boje bygger vi vidare på företagets väletablerade grund och Tuna Trafiks lokaler möjliggör att vi nu även kan erbjuda tjänster till stora fordon samtidigt som vi har investerat i den senaste printtekniken för att kunna erbjuda moderna och hållbara tjänster, säger Mikael Jonasson, VD på Tuna Trafik.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)