Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Buss-TV: På bussmässa i USA

Volvo Bussars nordamerikanska dotterbolag Prevost premiärvisade en ny buss på UMA 2023.

Den här gången tar Magne Håheim och Tom Terjesen från vår norska kollega Bussmagasinet er med på den nordamerikanska turistbussmässan UMA 2023 som hölls förra veckan i Orlando Florida. Mässan bjöd bland annat på en världspremiär – en helt ny turistbuss från Volvo Bussars nordamerikanska dotterbolag Prevost.

UMA 2023 arrangeras av United Motorcoach Association, branschorganisation för turistbussföretag i Nordamerika. Mässan är ganska liten, men visar tydligt den stora skillnaden mellan den europeiska och den nordamerikanska marknaden. Videon är på engelska.

Taggat som: , , , , , , ,

Categorised in: Buss-TV, Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)