Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Stark start på året för Klartext

redrik Schön, affärsområdeschef Transiro ECO Transport. Foto: Transiro.

Malmöbaserade Transiro har inlett året starkt när det gäller företagets produkt Klartext, ett IT-baserat affärs- och planeringsverktyg för bussbolag. Under de två första månaderna i år uppgick försäljningen enligt Transiro till 610 000 kronor, inklusive licenser, installation och utbildning, jämfört med 167 000 kronor för helåret 2023. Till det kommer support- och licensintäkter om ytterligare 20 000 kronor per månad.

Försäljningen avser såväl nya kundavtal soom utökade licenser till befintliga kunder.

Klartext licensavtal har en standardlängd på ett år, med automatisk förlängning för ytterligare tolv månader därefter.

Verktyget kan hantera trafikplanering för linje-, skol- och beställningstrafik. Det är integrerat med andra standardapplikationer inom transportbranschen.

– Att vi lyckats få ett sådant genomslag för vår produkt under de första månaderna av året stärker Transiros position som en ledande aktör inom marknaden för planeringsverktyg för bussbolag. Vi ser fram emot att fortsätta vår framgångsrika tillväxt och att fortsätta erbjuda kvalitativa lösningar till våra kunder, säger Fredrik Schön, affärsområdeschef Transiro ECO Transport.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)