Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Idrottsförening bjuder fotbollslystna på gratisbussar

Varbergs Bois bjuder publiken på gratisbussar till hemmamatcherna. Bussarna sponsras av Bergkvarabuss och Gekås Ullared.

Idrottsföreningen Varbergs Bois bjuder sedan i lördags publiken på gratisbussar till sina hemmamatcher. Satsningen finansieras av två av klubbens sponsorer, Bergkvarabuss och Gekås Ullared. Till en början handlar det om ett prov till fem matcher.

– Framför allt vill vi profilera oss så att folk ska känna att Bois är deras lag. Men det är också väldigt trångt och mycket bilar när Bois spelar hemma, så då slår vi ett slag för miljön genom att ta hit folk med miljövänliga bussar,  säger Varbergs Bois ordförande Conny Almsenius till SR Halland.

Bussarna körs på fyra olika linjer som ankommer till Påskbergsvallen i Varberg ca 20 minuter innan matchstart och sedan åter efter matcherna. De fyra linjerna utgår från Åsa/Frillesås, Horred, Ullared och Tvååker.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)