Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Svenska Ibishotell uppgraderas till Mercure

Nu gör Mercure entré på svensk hotellmarknad.

Värdens största hotellkedja, Accor Hotels, kommer att uppgradera tre av sina hotell i Sverige som idag tillhör Ibis till Mercure. Det är hotell i Stockholm, Malmö och Nyköping som ska bli snäppet vassare än idag. De aktuella hotellen drivs idag av Norse Hotels. I och med uppgraderingen från dagens Ibis gör också varumärket Mercure entré på svensk hotellmarknad.

Hotellet i Stockholm ligger i Hägersten, hotellet i Malmö i närheten av Malmö arena och Swedbank arena och hotellet i Nyköping ligger nära Skavsta flygplats.

Mercure finns i ett femtiotal länder. I Accors produktpalett tillhör Mercurehotellen mittensegmentet.

– Mercure passar både kräsna affärsresenärer och privatpersoner. På våra tre hotell finns fina konferensmöjligheter och alla lokaler är nyrenoverade, säger Malin Widmarc-Nilsson, försäljnings- och marknadschef på Norse Hotels.

Accor finns idag i 92 länder med drygt 3500 hotell och över 450000 rum. I kedjan ingår Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Ibis, all seasons/Ibis Styles, Etap Hotel/Ibis budget, Thalassa sea&spa samt Adagio.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)