Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus bjuder på gratis festivalbussar

Expressbussföretaget Swebus har bestämt sig för att bjuda besökare till Hultsfredsfestivalen på gratisbussar från Stockholm och Uppsala. Swebus är både sponsor och resepartner till festivalen, liksom till en rad andra musikfestivaler i sommar.

– Vi ser det som ett enkelt sätt att marknadsföra oss i målgruppen, som vi vill ska resa med oss under hela festivalsommaren, säger Christel Grip, kommunikationsansvarig på Swebus.

– Att sätta in gratisbussar för festivalbesökarna är ett kul sätt att både göra något bra för festivalen och samtidigt förhoppningsvis göra ett avtryck bland sommarens festivalbesökare, säger Christel Grip.

– Tack vare att Hultsfredsfestivalen ligger i början av festivalsommaren så passar det bra för oss att skicka ut gratisbussar på vägarna just dit. Vi vill ju köra fulla bussar till alla sommarens festivaler.

Alla 48 avgångar från Uppsala och Stockholm till Hultsfredsfestivalen kommer att vara gratis för festivalbesökare.

– Både Uppsala och Stockholm ligger ju nära festivalområdet Stoxa, så vi tror att gratisbussarna kan uppmuntra till fler spontanbesök, säger Ami Mörén, pressansvarig för Hultsfredsfestivalen.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)