Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna ger bonuspoäng hos Norwegian

Nu kan flygbussresan ge dig poäng hos Norwegian. Foto: Ulo Maasing.

Nu kan flygbussresan ge dig poäng hos Norwegian. Foto: Ulo Maasing.

Flygbussarna och flygbolaget Norwegian inleder från och med torsdagen ett samarbete i Norwegians bonusprogram. Den som är medlem i Norwegian Reward får från och med nuCashPoints för flygbussbiljetter som köps på Flygbussarnas webbplats. Sedan tidigare har Flygbussarna ett liknande samarbete med Norwegians främsta konkurrent SAS och Eurobonus.

– Många av våra resenärer gör sina flygresor med Norwegian som är ett av Skandinaviens största flygbolag. Genom samarbetet gör vi flygbussresorna än mer prisvärda för dessa resenärer, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Samtliga resor till flygplatser med Flygbussarna ger CashPoints hos Norwegian. De intjänade poängen kan sedan användas inom Norwegian Reward för att köpa flygbiljetter och olika tillvalstjänster.

– Samarbetet med Flygbussarna innebär att våra kunder får ytterligare ett sätt att tjäna CashPoints på, något som i förlängningen kan leda till fler och billigare reseupplevelser, säger Åsa Larsson, Informationschef på Norwegian.

Resenären fyller i sitt Norwegian Reward-nummer när flygbussbiljetten köps på Flygbussarnas webbplats. Bussresan berättigar till åtta procent CashPoints inom Norwegian Reward.

– Vi hoppas genom vårt samarbete med Norwegian skapa ett mervärde för våra befintliga kunder och även nå nya resenärer, säger Eva Tiséus.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)