Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler i toppen på Keolis

Stefan Gustavsson.

Stefan Gustavsson.

Keolis Sverige utökar sin företagsledningen genom att Stefan Gustavsson, chef för affärsutveckling inom Keolis, nu blir en del av företagets ledning. Han har tidigare varit områdeschef i Keolis trafikområde Södertörn och dessförinnan haft flera olika roller på Veolia Transport, bland annat som verkstadschef och teknisk chef.

– Hela branschen står inför utmaningen att öka andelen resenärer och få ut mer kollektivtrafik ur tillgängliga resurser. Därför kommer det bli ännu viktigare för oss operatörer att utifrån ett resenärsperspektiv arbeta med utveckling och effektivisering av kollektivtrafiken, säger Stefan Gustavsson.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)