Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Skånsk bussresearrangör i konkurs

Det enda meddelande resenärerna fick…

Det enda meddelande resenärerna fick…

Den skånska bussresearrangören E&P Resor AB i Bromölla har gått i konkurs. Företaget begärdes i konkurs i tisdags i förra veckan, men resenärerna fick inget veta. Morgonen därpå stod ett antal resenärer och väntade på en buss som skulle ta dem ut i Europa, men bussen kom aldrig, skriver Kristianstadsbladet.

– Det började ringa folk som undrade varför inte bussen kom klockan sex på morgonen, säger konkursförvaltaren Mikael Ekström till tidningen.

Den enda information som fanns, och ännu finns, på bolagets hemsida var att alla resor är inställda. Ekström uppger för tidningen att han under ett antal dagar förgäves har försökt få tag i företrädare för bolaget, men misslyckats.

Vd för E&P Resor AB är Patrik Nordström, tidigare verksam på Bromölla Buss. Bolaget etablerades 2012 och gjorde under sitt första verksamhetsår betydande förluster. Omsättningen uppgick till 2,16 miljoner kronor. Resultatet blev – 637 000 kronor.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)