Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Skoltrafik ett lyft för Kanalbuss

En av Kanalbuss´ tolv nya bussar. Foto: Kanalbuss.

En av Kanalbuss´ tolv nya bussar. Foto: Kanalbuss.

Skolstarten den här veckan har inneburit ett rejält lyft för Kanalbuss i Skärblacka, Östergötland. Tidigare i år vann man en upphandling om skolskjutsar för Norrköpings kommun. Det har gjort att företaget har köpt in tolv nya bussar och anställt tio nya förare.

– Bussinvesteringen landar på cirka 16 miljoner kronor och därmed har vi totalt 15 bussar tillgängliga i företaget. Dessutom innebär den här nya satsningen att företaget växer personellt från sex till 16 anställda, plus ytterligare ett antal extrajobbande busschaufförer, säger en av Kanalbuss´ ägare, Bernt Löfgren, till Folkbladet Östgöten.

Företagets skoltrafik omfattar nu Skärblacka, Krokek, Åby och sydvästra Norrköping med Öbonäs och Eksund.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)