Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Choicehotellen får ny säljansvarig för Sverige

Ylva Ekmark.

Ylva Ekmark.

Nordic Choice Hotels har anställt en ny säljdirektör för Sverige, Ylva Ekmark. Hon ommer att ha det överordnade försäljningsansvaret för den svenska marknaden. Närmast kommer hon från en position som Commercial Director på LeasePlan Sverige.

Ylva Ekmark har mångårig erfarenhet av försäljning och ledarskap från olika positioner på företag som Hertz Biluthyrning, SAP, Ericsson Radio Systems och IBM. Hon har en magisterexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet. Närmast kommer Ylva från LeasePlan Sverige där hon som Commercial Director haft ansvaret för försäljning och marknad.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)