Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Snart klart för kontokort på JLT-bussar

Öppet för kontokort från årsskiftet. Foto: Ulo Maasing.

Öppet för kontokort från årsskiftet. Foto: Ulo Maasing.

Från årsskiftet kommer resenärerna att kunna betala med kontokort på bussar som kör för Jönköpings Länstrafik. Dessutom inför länstrafiken en möjlighet för företag att kunna köpa årskort till sina anställda som en löneförmån.

– De flesta har Visa, Mastercard eller dylikt som man kan handla med överallt i samhället, klart man ska kunna använda dem på bussarna också, säger Länstrafikens chef Carl-Johan Sjöberg till Sveriges Radio Jönköping.

Företag kommer att kunna köpa årskort till sina medarbetare till rabatterat pris och erbjuda detta som en löneförmån till sina medarbetare. Dessa kan sedan dra av priset för årskortet från lönen innan skatt.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)