Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Upplands Lokaltrafik storhandlar reklam

Satsar på marknadsföring. Foto: Ulo Maasing.

Satsar på marknadsföring. Foto: Ulo Maasing.

Upplands Lokaltrafik, UL, och landstinget i Uppsala län ger sig nu ut i en storupphandling av marknadsföring. Sju miljoner om året är det tänkt att UL ska satsa på marknadsföring genom olika kanaler. Pengarna ska täcka hela kedjan, från arvoden till reklambyrå, produktion av själva reklamen och media, dvs annonsering i olika kanaler, skriver tidningen Resumé.

Det är framför allt digitala kanaler som gäller för UL. I upphandlingen söker UL en leverantör som har ”kreativ höjd, ligger i framkant och ständigt utvecklar sig inom digital och säljdrivande marknadsföring”.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)