Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Norskt försäljningsrekord för Scanias bussar

Scania Citywide. Scania sätter i år försäljningsrekord för bussar på den norska marknaden. Foto: Scania.

Scania Citywide. Scania sätter i år försäljningsrekord för bussar på den norska marknaden. Foto: Scania.

Scania sätter i år nytt försäljningsrekord för bussar på den norska marknaden. Hittills i år har Scania fått beställningar i Norge på 235 bussar, vilket är all time high.

Att 2014 blir ett rekordår står klart sedan Scania i Norge nyligen tecknat ett avtal om leverans av totalt 99 bussar i stads- och linjetrafikutförande till ett konsortium av operatörer i Østlandsregionen. I leveransen ingår stadsbussar av modellen Scania Citywide LE och linjebussarna Scania OmniExpress och Scania Higer A30.

− Vi skördar idag frukterna av ett långsiktigt, målinriktat arbete. Scania står starkare än någonsin på marknaden, med ett brett produkt- och tjänsteutbud, säger Olav Dårflot, som är chef för bussförsäljningen vid Norsk Scania AS.

Norsk Scania noterar även framgångar med bland annat reparations- och tillsynsavtal som anpassas efter operatörernas individuella behov. Dessutom väljer en ständigt växande andel av operatörerna Scania Fleet Management som system för uppföljning och övervakning av bussflottan.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)