Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Norskt försäljningsrekord för Scanias bussar

Scania Citywide. Scania sätter i år försäljningsrekord för bussar på den norska marknaden. Foto: Scania.

Scania Citywide. Scania sätter i år försäljningsrekord för bussar på den norska marknaden. Foto: Scania.

Scania sätter i år nytt försäljningsrekord för bussar på den norska marknaden. Hittills i år har Scania fått beställningar i Norge på 235 bussar, vilket är all time high.

Att 2014 blir ett rekordår står klart sedan Scania i Norge nyligen tecknat ett avtal om leverans av totalt 99 bussar i stads- och linjetrafikutförande till ett konsortium av operatörer i Østlandsregionen. I leveransen ingår stadsbussar av modellen Scania Citywide LE och linjebussarna Scania OmniExpress och Scania Higer A30.

− Vi skördar idag frukterna av ett långsiktigt, målinriktat arbete. Scania står starkare än någonsin på marknaden, med ett brett produkt- och tjänsteutbud, säger Olav Dårflot, som är chef för bussförsäljningen vid Norsk Scania AS.

Norsk Scania noterar även framgångar med bland annat reparations- och tillsynsavtal som anpassas efter operatörernas individuella behov. Dessutom väljer en ständigt växande andel av operatörerna Scania Fleet Management som system för uppföljning och övervakning av bussflottan.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)