Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sohlberg årets företagare

Hans-Erik Sohlberg.

Hans-Erik Sohlberg.

Hans-Erik Sohlberg, vd för snabbväxande Sohlberg och delägare i företaget har utsetts till Årets Företagare i Marks kommun. Företaget har sin bas i Skene och 100 bussar i vagnparken.

– Ett fantastiskt erkännande, inte bara till mig, utan till hela företaget och alla våra anställda. De ska verkligen ta åt sig äran för det här priset, sade Sohlberg när han på fredagskvällen tog emot utmärkelsen, skriver Borås Tidning.

– Hans-Eriks förmåga att kombinera ett starkt visionärt ledarskap med förmågan att få saker gjorda ligger bakom företaget Sohlberg Buss som idag omsätter ca 120 miljoner med 100 bussar och lika många chaufförer.

– En företagare som brinner för näringslivet och föreningslivet. Sponsrar idag ett femtiotal föreningar och syns på såväl allsvenska sportarenor som division fyra-matcher men också på travbanor och i orienteringsskogar. Personal vittnar om en företagsledare med stort hjärta som vill alla väl. Ett gott föredöme och en stor förebild för andra företagare, skriver juryn i sin motive

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)