Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Akut sjukdom bakom bussolyckan

BussolyckaDen svåra bussolyckan utanför Tranemo i Västergötland orsakades av att bussföraren blev aktut sjuk. Förarens syster går på söndagen ut i media och berättar att föraren fick en massiv hjärnblödning och att det i sin tur orsakade olyckan.

Att hon nu går ut och berättar om broderns hjärnblödning motiverar hon med att hon vill förebygga spekulationer om olyckan.

– Min bror kan inte hållas skyldig. Om han hade vetat att han skulle få en hjärnblödning hade han aldrig satt sig i bussen. Det kunde lika gärna ha skett tidigare, då han hjälpte passagerarna att packa in väskor i bussen. Ödet gjorde att det blev så här, säger hon till Expressen.

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)