Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

April, april!

Nä, EU har inte beslutat om något minimilönekort för bussförare… April, April!.

Nä, EU har inte beslutat om något minimilönekort för bussförare… April, April!.

Nog finns det en och annan tokighet som kommer från EU och Bryssel. Men något europeiskt transportministermöte ägde inte rum på tisdagskvällen. Och inte var Angela Merkel på presskonferens i Bryssel natten till onsdagen. Och något stolligt nationellt minimilönekort har EU-länderna inte enats om, även om vi vet att en och annan faktiskt satte kaffet i vrångstrupen eller började förbereda fackliga åtgärder med anledning av vår ”nyhet” om just minimilönekortet. Vi hoppas att ni uppskattade vårt lilla aprilskämt. Glad Påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)