Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Gratis sightseeing fyllde bussar

Sightseeingbussar blev populära skolbussar i Stockholm. Foto: Ulo Maasing.

Sightseeingbussar blev populära skolbussar i Stockholm. Foto: Ulo Maasing.

Från mitten av januari till slutet av mars har närmare 4500 elever och lärare åkt med på en gratis sightseeingtur i Stockholm med sightseeingföretag Red City Buses. Det var i höstas som företaget gick ut med ett erbjudande till skolorna om gratis sightseeing under den tid som normalt är lågsäsong på sightseeingbussarna.

Företaget uppger att efterfrågan har varit enormt stor och de tillgängliga avgångarna blev uppbokade på mindre än en vecka. Många av grundskoleklasserna passade på att åka hela eller delar av turen i samband med besök på något museum.

– Vi hade aldrig vågat hoppats på det stora intresse och genomslag som den här kampanjen med Skolbussen fick och vi är väldigt glada över att det blev så lyckat. Därför har vi beslutat att köra samma upplägg till hösten igen när turistsäsongen är över, säger Tobias Johansson, operativ chef på Red City Buses AB.

Bokningar för hösten och vintern kommer att öppnas senare under året.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)