Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna blir Båtbussarna också

Flygbussarna Charter lanserar varumärket Båtbussarna.

Flygbussarna Charter lanserar varumärket Båtbussarna.

Flygbussarna Charter etablerar nu ett nytt varumärke. Idag bedriver man verksamhet inom två olika affärer, persontransport med buss till och från de största hamnarna och rederierna i Stockholm samt beställningstrafik med turistbussar.  För att profilera transporter till hamnar och rederier lanserar man nu varumärket Båtbussarna Ferry Transfers.

Båtbussarna Ferry Transfers bedriver idag persontrafik till och från de flesta av våra stora rederier och hamnar såsom Viking Line på Stadsgården, Destination Gotland i Nynäshamn, Eckerö Linjen i Grisslehamn och, från och med den 1 juni, Tallink Silja i Värtahamnen samt Frihamnen.

– Med varumärket Båtbussarna stärker vi vårt erbjudande gentemot resenärerna och våra partners. Målet är att det ska vara lika självklart att ta bussen till båten som till flyget. När vi växer och utökar våra linjer är det ett bra tillfälle att genomföra vårt namnbyte, säger Christer Litzell, Affärschef på Båtbussarna.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)