Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

300 kom till gatufest med Swebus

Swebus ordnade gatufest på tisdagen. Foto: Swebus.

Swebus ordnade gatufest på tisdagen. Foto: Swebus.

Dagen innan Pridefestivalen i Stockholm inleddes i full skala arrangerade expressbussföretaget Swebus på tisdagen  en gatufest på Skeppsholmen i Stockholm. Man hade också en specialbuss, #imamelibussen, som tog besökare från Cityterminalen till festen som arrangerades i samarbete med rapartisterna Silvana Imam och Beatrice Eli.

Under bussfärden gjorde Beatrice Eli ett exklusivt framträdande och man hade också arrangerat en vernissage på bussen som hade designats av artisterna själva. Vernissagen presenterade texter skrivna av Beatrice och Silvanas fans. Texterna inspirerades av Edith Södergrans diktsamling “Vierge Moderne”. Texterna var skrivna av fans till artisterna.

För Swebus blev det ett lyckat PR-arrangemang. 300 personer kom till gatufesten på Skeppsholmen, 55 fans åkte med specialbussen.

– Det här samarbetet är ett sätt för oss att kreativt visa upp hur roligt det är att åka buss och samtidigt lyfta värden som är viktiga för oss, såsom allas lika värde, säger Christel Grip kommunikationschef på Swebus.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)