Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bröderna Ölvemark åter i bussresebranschen

Per Ola Svensson, vd för nya researrangören On Holiday, ägd av Sohlberg Buss. Foto: Ulo Maasing.

Per Ola Svensson, vd för nya researrangören On Holiday, ägd av Sohlberg Buss. Foto: Ulo Maasing.

Bröderna Bengt och Mats Ölvemark återkommer till bussresebranschen. De byggde tidigare upp en av Sveriges största bussresearrangörer, Ölvemarks Holiday och köpte senare också Scandorama. Efter ett par års frånvaro från branschen kommer de nu tillbaka som styrelseledamöter i nybildade On Holiday, ägd av Sohlberg Buss. Det avslöjar On Holidays vd Per Ola Svensson i en fyllig intervju här i bussmagasinet.se.

Per Ola Svensson presenterar i intervjun också On Holidays ambitioner att bli en av de stora aktörerna i svensk bussresenäring och lättar en del på förlåten kring hur det nybildade företaget tänker arbeta och marknadsföra sig.

Läs den fylliga intervjun med Per Ola Svensson om den nya buss- och flygresearrangören On Holiday här på vår avdelning för reportage om turism.

Taggat som: , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

1 kommentar »

  1. Var med på resan till Berlin 6-8/11. Så fin resa var längesedan jag var med på. Förstklassig service en fantastisk guidee,inte en trist minut.Hotell förstklassigt även den gaidade turen i Berlin.Skickar många tack till researrangörerna. BRA. Med vänlig hälsning Ulla Johansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)