Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna ställer upp för människor på flykt

På initiativ från en av sina förare engagerar sig nu Flygbussarna för att hjälpa flyktingar. Foto: Flygbussarna.

På initiativ från en av sina förare engagerar sig nu Flygbussarna för att hjälpa flyktingar. Foto: Flygbussarna.

Flygbussarna ansluter sig nu till de bussföretag som på olika sätt ställer upp för människor på flykt undan krig på olika håll i världen. På initiativ från en av Flygbussarnas förare upplåter företaget nu reklamplats på fem bussar i fyra veckor till förmån för FN:S flyktingorgan UNHCR.

– Det känns otroligt fint när initiativet kommer inifrån organisationen och att vi också kan genomföra idén på ett bra sätt. Vår förhoppning är att många ska uppmärksamma kampanjbudskapet och ge sitt bidrag till UNHCR och på det sättet stödja människor som är på flykt, säger Cecilia Björkman, marknadschef, Flygbussarna.

– Det är omöjligt att värja sig mot det fruktansvärda som drabbar människor som är på flykt runt om i världen. Vi på Flygbussarna har flera medarbetare som dessutom har egna personliga erfarenheter av att tvingas lämna sitt hemland och fly på grund av krig. Vi är många inom Flygbussarna som känner att vi vill bidra och göra något för att hjälpa dessa människor.

UNHCR har insamlingar specifikt för båtflyktingar och krisen i Syrien. Plusgiro: 9001 64-5 Bankgiro: 900-16 45 SMS:a FLYKTING100 till 72980 för att ge 100 kronor.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)