Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rese-Konsulterna in i Travel Support

Rese-Konsulternas vd Göran Grell. Foto: Ulo Maasing.

Rese-Konsulternas vd Göran Grell. Foto: Ulo Maasing.

Grossistföretaget Rese-Konsulterna ansluter sig till Travel Support som partnerbolag. I Travel Supports nätverk ingår 83 fristående, entreprenörsägda resebyråer. Rese-Konsulterna är landets största grossistföretag i resebranschen och har bussföretag och bussresearrangörer som sin huvudsakliga kundgrupp.

– Travel Supports tjänsteutbud ger möjlighet att ta del av ett antal stödtjänster som både sparar tid och bidrar till effektiviseringar. Vi ser verkligen positivt på att bli ett partnerbolag i Travel Support, säger Rese-Konsulternas vd Göran Grell.

– Det är en mycket positiv utveckling att så många små och medelstora reseföretag ansluter sig till vår organisation. Samordning, gemensamma utvecklingsinsatser och inköpsfördelar skapar bättre förutsättningar att vara ett attraktivt alternativ i en bransch med kraftig internationell konkurrens, säger Hans Nohrenius, vd Travel Support Partners.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)