Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sju Indcar till Busworld

Indcar Next kommer att visas i tre versioner på Busworld i Kortrijk. Foto: Indcar.

Indcar Next kommer att visas i tre versioner på Busworld i Kortrijk. Foto: Indcar.

Den spanska tillverkaren av mini- och midibussar, Indcar, kommer att ställa ut sju olika bussar på den stora bussmässan Busworld i Krotrijk nästa månad. Indcar har haft en hel del framgångar på den svenska marknaden, bland annat en order på 43 bussar till Nobina i Värmland. Indcar bygger på chassier från Mercedes-Benz, MAN och Iveco.

I Sverige har Indcar haft en hel del framgångar, bland annat med en stor beställning från Nobina för trafik i Värmland om 43 bussar fördelade på modellerna Mobi (30 passagerare) och Strada (22 passagerare), båda byggda på Ivecochassier. Bild: Indcar.

I Sverige har Indcar haft en hel del framgångar, bland annat med en stor beställning från Nobina för trafik i Värmland om 43 bussar fördelade på modellerna Mobi (30 passagerare) och Strada (22 passagerare), båda byggda på Ivecochassier. Bild: Indcar.

I Kortrijk kommer man bland annat att visa sin modell Next på chassier från dessa tre tillverkare och i olika längder.

Två av bussarna i Indcarmontern är ett resultat av företagets samarbete med den franska påbyggaren Vehixel.

Båda är små stadsbussar, 7,2 meter långa och byggda på chassier från Iveco. Den ena är en lågentrémodell av Cytios, den andra en låggolvsversion som får premiär på Busworld men som redan har sålts i 28 exemplar till Rom.

Share Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)