Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nytt gasellsprång för Rolfs

Emanuel Karlsson med sina medarbetare på Rolfs Flyg & Buss.

Emanuel Karlsson med sina medarbetare på Rolfs Flyg & Buss.

För andra året i rad har Rolfs Flyg & Buss i Göteborg utsetts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Rolfs Flyg & Buss hör till de 0.5% företag som växer snabbast i Sverige. På några få år har företaget ökat från en årlig omsättning på runt 40 miljoner kronor till närmare 250 miljoner kronor 2015.

Kriterierna för att utses till Gasellföretag under 2015 är:
• En omsättning som överstiger 10 Mkr
• Minst 10 anställda
• Minst fördubblat sin omsättning sedan 2011
• Tillväxt varje år
• Ett positivt samlat rörelseresultat
• Vuxit organiskt
• Sunda finanser

– Vi har haft en fantastisk utveckling de senaste åren. På några få år har vi gått från att vara en lokal bussresearrangör till att bli en av Sveriges tio största researrangörer. Det är naturligtvis jätteroligt att få den här utmärkelsen andra året i rad och vi ser ljust på framtiden. 2015 reste strax över 50 000 resenärer med oss och vi satsar på fortsatt tillväxt under 2016”, säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)