Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Julklappsutdelning på expressbussar

Swebus delar ut julklapparpå bussarna inför julafton.

Swebus delar ut julklapparpå bussarna inför julafton.

Den 18 december och fram till julafton startar expressbussföretaget Swebus julklappsjakt ombord på sina bussar i samarbete med bland andra Piratförlaget och profilen Viktor Frisk (ena halvan av artistduon Samir & Viktor).

Dagarna innan julafton är en av årets mest reseintensiva perioder.

– Vi vill sprida extra bra julstämning i år med julklappar, vars innehåll är tänkt att komma till användning under resan, säger Christel Grip, presschef på Swebus. Och har man redan läst boken man får så kan man ju byta med grannen.

Julklapparna göms i bussarna av profilen Viktor Frisk och bloggerskan Sara Tjulander, som även kommer ge sina följare chansen att vinna hela säckar med klappar. I paketen gömmer sig bland annat böcker skrivna av Liza Marklund och Mark Levengood, samt hörlurar från Urbanears.

Alla som reser med Swebus under perioden 18 – 23 december har chansen att hitta en julklapp i #swebusklappjakt.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)