Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus poppar upp

Swebus har poppat up på Malmö C.

Swebus har poppat up på Malmö C.

Popupbutiker har blivit ett populärt fenomen de senaste åren. Det är tillfälliga butiker som har öppet en kortare tid innan de försvinner igen. Nu poppar även expressbussföretaget Swebus upp sig. På torsdagsmorgonen öppnade man en popupbutik på Malmö C för att hjälpa stressade julresenärer med trafikinformation, mobilladdning och gratis wifi. Och sälja biljetter förstås.

Swebus har egna butiker på stationerna I Stockholm, Jönköping och Göteborg men ingen i Malmö. Lagom till att julrusningen drar igång öppnar Swebus därför en tillfällig butik på Malmö C.

– När det är många som reser samtidigt ökar behovet av information, så vi vill vara på plats där resenärerna är, säger Christel Grip, presschef på Swebus. Vi tar med oss vår mobilladdningsstolpe som vi brukar använda på Bråvallafestivalen, ett gratis wifi och en kaffebryggare – allt för att skapa en oas för resenärer mitt i julstressen.

Popupbutiken har öppet till och med den 23 december.

Hos Swebus startar den riktiga julrusningen imorgon fredag. Den största resdagen i jul är på onsdag den 23 december.

– Vi sätter löpande in extrabussar för att skapa fler platser, men ska man resa den 23 december bör man köpa sin biljett idag, säger Christel Grip.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)