Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Viking Line får ny informationschef

Eleonora Hansi är ny informationschef hos Viking Line.

Eleonora Hansi är ny informationschef hos Viking Line.

Viking Line Skandinavien har utsett ny informationschef. Det är Eleonora Hansi som närmast kommer från Viking Lines PR-byrå Agency. Hon tar över efter Helena Kneck som efter 15 år som informationschef har valt att gå i pension vid årsskiftet.

– Jag är väldigt glad och stolt över att börja arbeta på Viking Line. Det är ett varumärke som alltid har legat mig varmt om hjärtat då jag som halvfinsk med familj i Finland praktiskt taget är uppvuxen på rederiets fartyg. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kommunikationen tillsammans med de duktiga kollegerna på företaget, säger Eleonora Hansi.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)