Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina laddar i väst

Allt fler av Nobinas bussar i Västra Götaland utrustas med USB-kontakter ombord.

Allt fler av Nobinas bussar i Västra Götaland utrustas med USB-kontakter ombord.

Bussoperatören Nobina fortsätter att ge resenärer kraft. Nu är det möjligt att ladda mobilen eller surfplattan även på Västtrafiks  bussar i Trollhättan, Vänersborg och på linjer som går från Trollhättan mot Lilla-Edet, Lödöse och mot Grästorp. Detta som ett resultat av en satsning som Västtrafik gör tillsammans med Nobina som kör trafiken i området.

– USB-laddare ombord är något som vi länge har velat ha för att kunna ge våra kunder bra service ombord. Nu när Västtrafik satsar mer på digitala biljetter är det också en stor fördel att kunna erbjuda kunderna möjlighet att ladda sin telefon eller surfplatta ombord, säger Jörgen Bergström som är trafikchef på Nobina.

Vid varje säte i alla bussar finns nu ett så kallat USB-uttag med plats för två laddkablar. Det är dock inte standard i hela Västtrafiksområde, utan en extra bonus i Trollhättan och Vänersborg, Lilla Edet och Lödöse.

Under de närmaste månaderna följer Nobinas alla bussar i Skaraborg liksom Nobinas linjer i Göteborgsområdet.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)