Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Viking uppgraderar fyra fartyg

VikingViking Line ska uppgradera sina fartyg Rosella, Viking Grace, Amorella och Gabriella för sammanlagt 75 miljoner kronor. Bättre spamöjligheter, rikare restaurangutbud och 140 bekvämare hytter får man för pengarna.

Viking Grace, som går dagligen från Stockholm via Mariehamn till Åbo dockas just nu under en vecka Spaavdelning kommer att få såväl en större bastu som en VIP-bastu som kan bokas för privata tillställningar. Även konferensavdelningen genomgår en uppgradering.

Amorella, som också seglar mellan Stockholm och Åbo, dockas den 27 januari och tas i trafik igen den 11 februari. Under uppehållet moderniseras närmare 40 hytter. Dessutom utrustas nattklubben med en stor LED-vägg samtidigt som serveringen i cafeterian utvecklas. Under dockningen av de bägge Åbo-fartygen kommer Gabriella att gå mellan Stockholm och Åbo.

Därefter tas Gabriella ur trafik mellan den 3 och 16 april för att få n helt ny restaurangvärld bestående av åtta barer och restauranger. Dessutom uppgraderas 100 hytter, bland annat genom att de utrustas med dubbelsängar.

Rosella, som går dagligen mellan Kapellskär och Mariehamn, har ett trafikuppehåll den här månaden och får bland annat en ny shop.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)