Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bergkvarabuss kör Melodifestivalen

Bergkvarabuss ska sköta busstransporterna i samband med Eurovision Song Contet i Stockholm i maj.

Bergkvarabuss ska sköta busstransporterna i samband med Eurovision Song Contet i Stockholm i maj.

Bergkvarabussen har vunnit trafikupphandlingen för Eurovision Song Contest som hålls i Stockholm i maj. Omkring 10 000 personer ska förflyttas mellan olika platser i staden, inte bara i anslutning till den stora finalen utan under hela perioden 1 mars till 30 maj.

Bergkvarabuss och systerbolaget Traveller Buss har fått uppdraget att ansvara för samtliga bussresor, med tyngdpunkt på månadsskiftet april/maj. Det innefattar trafikplanering och genomförande av både så kallad shuttle service och löpande beställningar.

Under den mest intensiva tvåveckorsperioden kommer även delegationsbussar för resor mellan hotell, fester och tävlingar att tillhandahållas.

– Vi gläder oss över förtroendet som Stockholm Business Region har visat oss och vi kommer med stor entusiasm att göra vårt allra bästa för att uppfylla uppdragsgivarens och delegationernas krav, önskemål och förväntningar, säger Göran Mellström, vd på Bergkvarabuss.

I tilldelningsbeslutet skriver Stockholm Business Region att Bergkvarabuss har en bra och fungerande projektorganisation som uppvisar hög lösningsförmåga, god beredskap och kreativitet samt ett gott värdskap.

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)