Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Värmlandstrafks vd slutar

Värmlandstrafiks vd Lars Bull slutar vid årsskiftet. Foto: Värmlandstrafik.

Värmlandstrafiks vd Lars Bull slutar vid årsskiftet. Foto: Värmlandstrafik.

Lars Bull slutar som vd för Värmandstrafik efter fjorton år på posten. Bull utnyttjar därmed sin möjlighet att säga upp sig vid 60 års ålder. Han tillträdde posten år 2002 och slutar vid kommande årsskifte. Under våren ska en efterträdare rekryteras.

– Fjorton år är en ganska lång tid, plus att jag har varit en offentlig person i Värmland i 35 år i olika roller. Det räcker bra, det är dags att förändra tillvaron lite, säger Lars Bull till Värmlands Folkblad.

Taggat som: ,

1 kommentar »

  1. Ingen större sorg när en sådan här Diktator till VD slutar. Inga toaletter på bussarna och lägger ned Bussgods. Känns som en bra VD, om man aktivt arbetar för att avveckla kollektivtrafiken.

    Uppställda Bajamajor på vissa platser som Resenärerna kan utnyttja samtidigt som bussen får vänta till dom är klara. Känns som ett vinnande koncept om man vill öka resandet. Detta beslut om att ta bort toaletterna visar på ett hån mot alla resenärer. Tyvärr så tvingas både resenärer och Personal att lida under denna upphandlingsperiod.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)