Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Rese-Konsulterna dubblar på fältet

Fördubblad fältstyrka hos Rese-Konsulterna. Från vänster: Toffe Lindskog, Per Göransson, Anna Andersson, Ketil Olsen.

Fördubblad fältstyrka hos Rese-Konsulterna. Från vänster: Toffe Lindskog, Per Göransson, Anna Andersson, Ketil Olsen.

Grossistföretaget Rese-Konsulterna fördubblar antalet utesäljare, från två till fyra medarbetare. Företaget uppger att man under det senaste kvartalet har haft en ökad försäljning och kommer mot den bakgrunden att utöka sin säljstyrka på fältet med Anna Andersson och Ketil Olsen.

– Allt fler kunder efterfrågar personliga besök. Det är ett önskemål som vi såklart vill uppfylla, säger vd:n Göran Grell.

– Vi tror fortsatt på det personliga mötet. Samtidigt ser vi en stor potential att växa ytterligare på framför allt den norska marknaden. Där kommer den norsktalande Ketil att spela en viktig roll, fortsätter han.

– Både Ketil och jag har mer än 20 års erfarenhet från branschen, så vi känner oss väl rustade. Vi ser verkligen fram emot att komma ut i våra kunders hemmiljö, säger Anna Andersson.

Rese-Konsulterna är Nordens största arrangör av gruppresor med svenska och norska bussföretag som stora kunder, men man säljer också till andra gruppresearrangörer och resebyråer. Verksamheten startade 1976 och företaget firar i veckan sitt 40-årsjubikeum. Varje år genomförs omkring 3400 gruppresor som har producerats av Rese-Konsulterna.

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)