Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Solaris öppnar bussfabriken för alla

Solarisdump

Solaris bjuder på virtuellt fabriksbesök.

Den polska busstillverkaren Solaris har öppnat sin fabrik i Bolechowo utanför Poznan för alla – och man behöver inte ens resa dit. Det räcker om man har en dator eller surfplatta. Hela besöket är nämligen virtuellt med hjälp av Google Maps funktion Street View.

Besökaren kan följa hela produktionsprocessen, från ram till färdig buss. I fabriken i Bolechowo sker slutproduktionen av såväl bussar som trådbussar. Solaris har dessutom fabriker i Środa Wielkopolska samt i Poznan- I den senare fabriken tillverkas spårvagnar.

Vid det virtuella besöket i fabriken i Bolechowo kan besökaren också titta in i en del kontorslokaler, bland annat Solaris Visual Design Center där företagets kunder virtuellt kan konfigurera och designa sina bussar.

Här hittar du det virtuella fabriksbesöket.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)