Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Traveller Buss summerar Eurovision: Resesuccé

Traveller Buss svarade för persontransporterna för de inblandade under Eurovison Song Contest.

Traveller Buss svarade för persontransporterna för de inblandade under Eurovison Song Contest.

Traveller Buss, som var officiell resepartner till årets Eurovision Song Contest, summerar arrangemanget som en succé, även när det gäller resor. Företagets uppdrag var att transportera cirka 10 000 personer mellan olika platser i Stockholm, inte bara i anslutning till semifinalerna och finalen utan under hela perioden 1 mars – 30 maj.

– Vår största utmaning var att sy ihop ett vinnande projektteam där vi tillgodosåg olika erfarenheter för att vara ett så starkt team som möjligt. Vi har varit ett projektteam på 10 personer som arbetat med uppdraget, där det ingått allt ifrån mekaniker, trafikledare och även jag som driftchef med huvudansvar för projektet, berättar Johan Salomon, driftchef på Traveller Buss.

– I slutändan är det alltid vår stolta förarkår, med sitt professionella agerande och sitt utpräglade servicearbete, som utför och levererar med fingertoppskänsla. En sak som motiverat oss extra under denna extremt påfrestande period har vart all den positiva feedback vi fått från bland annat SVT, Stockholms Stad och även alla de delegationer vi har transporterat.

Traveller Buss ingår i koncernen Mekka Traffic Group där bland annat även Bergkvarabuss ingår.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)