Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Trossö Buss prisas och köper Bromölla Buss

Makarna Magnus Petersson och Elisabeth Åberg Petersson har utsetts till Årets Företagare i Karlskrona. För en vecka sedan köpte deras företag Trossö Buss dessutom välkända Bromölla Buss. Arkivbild: Ulo Maasing.

Makarna Magnus Petersson och Elisabeth Åberg Petersson har utsetts till Årets Företagare i Karlskrona. För en vecka sedan köpte deras företag Trossö Buss dessutom välkända Bromölla Buss. Arkivbild: Ulo Maasing.

Karlskronaföretaget Trossö Buss har av Företagarna Karlskrona utsetts till Årets Företagare i Karlskrona. På onsdagen överraskades ägarna Elisabeth Åberg Petersson och Magnus Petersson av representanter för Företagarna – makarna hade ingen aning om att de fått utmärkelsen. Bara för en vecka sedan hade Trossö Buss dessutom köpt det välkända skånska bussföretaget Bromölla Buss.

Trossö Buss startade sin verksamhet för tio år sedan med fyra skolbussar. Sedan dess har företaget expanderat stadigt till att idag ha 25 bussar.

För en dryg vecka sedan förvärvade man därtill Bromölla Buss vilket innebär ett tillskott på ytterligare sju bussar. Bromölla Buss ska fortsätta sin verksamhet i Skåne som tidigare och med samma personal. Trossö Buss blir moderbolag till Bromölla Buss.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)