Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Mer än 100 000 på en månad för Västtrafikapp

Västtrafiks app Västttrafik To Go har på kort tid blivit en succé. Bild: Västtrafik.

Västtrafiks app Västttrafik To Go har på kort tid blivit en succé. Bild: Västtrafik.

Västtrafiks app Västtrafik To Go har på bara en månad laddats ner av  över 100 000 personer. Appen har därmed fått en flygande start och varje vecka köper tusentals Västtrafikkunder sitt månadskort i mobilen. Sedan lanseringen har Västtrafik To Go också uppdaterats och bland annat fått snabbare uppstartstid.

Västtrafik To Go lanserades i början av april och är ett komplement till Västtrafiks övriga kort och biljetter. Till att börja med erbjuder appen köp av enkelbiljetter och månadskort. I nästa steg ska den uppdateras med en ny funktion för reseplanering. Västtrafik To Go finns tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play.

– Intresset för Västtrafik To Go har verkligen överträffat våra förväntningar. Vi får in många förslag på nya tjänster och andra förbättringar och jag hoppas att det fortsätter så. Det här är ju bara början, säger Lars Backström, vd för Västtrafik.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)