Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobinas vd går i pension

Nobina koncernchef Ragnar Norbäck.. Foto: Nobina.

Nobina koncernchef Ragnar Norbäck.. Foto: Nobina.

Nobinas vd och koncernchef Ragnar Norbäck kommer att lämna koncernen och gå i pension i oktober nästa år. Då har han varit vd för Nobina i tretton år.

– Jag är särskilt stolt över den kompetens och det engagemang som finns hos våra medarbetare. Förra året genomförde vi en lyckad börsnotering som lagt grunden för ett ännu mer framgångsrikt bolag. Därför känns tidpunkten lämplig att gå i pension”, säger Ragnar Norbäck.

– Under Ragnar Norbäcks tid som vd har Nobina transformerats till Nordens största och mest lönsamma kollektivtrafikföretag.  Hans ledarskap genom ett drygt decennium av genomgripande förändringsarbete har banat väg för Nobinas framgång. Beskedet ger oss en god framförhållning och styrelsen sätter nu igång arbetet med att rekrytera en lämplig efterträdare, säger Nobinas styrelseordförande Jan Sjöqvist.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)