Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny landslagsbuss lagom till VM-kval

Fotbollslandslaget vid sin nya buss som förhoppningsvis för dem till seger vid tisdagens VM-kval mot Holland. Foto: Björks Buss.

Fotbollslandslaget vid sin nya buss som förhoppningsvis för dem till seger vid tisdagens VM-kval mot Holland. Foto: Björks Buss.

Förra veckan samlades herrlandslaget i fotboll för första gången sedan EM. Förbundskapten Janne Andersson tillsammans med övrig landslagsledning och ett gäng nya och gamla spelare laddar för fullt inför VM-kvalpremiären i morgon, tisdag 6 september, mot Holland på Friends Arena.

På plats förra veckan fanns också Björks Buss (en del av Björks & Byberg-gruppen), stolt partner till Svenska Fotbollförbundet, med en sprillans ny landslagsbuss som kommer att användas av både dam- och herrlandslaget.

– Det känns jättekul att vi har fått fortsatt förtroende från Svenska Fotbollförbundet och inte minst att vi kunde inviga den nya bussen nu i samband med herrlandslagets nystart, säger Michael Wikström, delägare i Björks & Byberg.

–  Den nya spelarbussen är riktigt snygg både invändigt och utvändigt – den gör att man känner sig extra stolt över att representera Sveriges landslag,  säger Anderas Grankvist lagkapten herrlandslaget.

Landslaget har till och med gjort en film om den nya bussen som du hittar här.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)