Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Biogas och peronalövertagande i säsongpremiären för Anna och Ulrika

Sveriges Bussföretags Ulrika Egervall och Anna Grönlund diskuterar bland annat personalövertagande och biogas med Svensk Kollektivtrafiks ordförande Ulf Nilsson(S). Foto: Ulo Maasing.

Sveriges Bussföretags Ulrika Egervall och Anna Grönlund diskuterar bland annat personalövertagande och biogas med Svensk Kollektivtrafiks ordförande Ulf Nilsson(S). Foto: Ulo Maasing.

Svensk Kollektivtrafiks ordförande Ulf Nilsson(S) är först ut för säsongen i ”Anna och Ulrika möter”. Förutom att vara ordförande i den nationella organisationen för landets kollektivtrafikmyndigheter och länsbolag är Ulf Nilsson ordförande i Regionförbundet i Kalmar län. Där avgjordes nyligen en stor upphandling av busstrafik som väckte mycket debatt på grund av de krav på biogasdrift och verksamhetsövertagande av personal som ställdes i upphandlingen.

I det här avsnittet av ”Anna och Ulrika möter” får Ulf Nilsson utveckla sina argument i båda frågorna sedan Sveriges Bussföretags båda vice vd:ar, branschchefen Anna Grönlund och förhandlingschefen Ulrika Egervall frågat honom hur han har resonerat i de båda fallen.

[vimeo=https://vimeo.com/181462194]

Share Dela

Taggat som: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)