Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus lanserar lågpriskalender

swebuskalenderny

I likhet med många flygbolag lanserar nu expressbussföretaget Swebus en lågpriskalender. Den ska göra det enklare för resenärerna att hitta de allra billigaste bussresorna. Kalendern finns att tillgå från och med måndagen.

– Resenärerna vet generellt att det är billigt att åka buss, men alla vet inte hur de ska tänka för att hitta resorna till absolut lägst pris, säger Christel Grip, presschef för Swebus. Grundreglerna är att man ska boka tidigt, köpa sin biljett på webben och undvika att resa i rusningstrafiken under helgerna. Med lågpriskalendern blir det tydligt.

I lågpriskalendern väljer resenären den sträcka som passar och kan sedan få sökresultatet i form av lågpriskalender, som visas månadsvis. För vissa utvalda avgångar kan man även se hur många biljetter som finns kvar att köpa till det lägsta priset.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)